Airsoft Bazár Úvodná stránka     Kontakt Kontakt

Vyhľadávanie

Podmienky inzercie

Prevádzkovateľom a poskytovateľom služieb na tejto stránke: LILLY, s.r.o., Záhradná 7, 082 21 Veľký Šariš. IČO: 36492795, DIČ: 2021826411, IČ DPH: SK 2021826411.

Použitím tejto webovej stránky bazar.commando.sk, ďalej len web, potvrdzuje užívateľ súhlas s týmito podmienkami. V prípade, ak užívateľ s Podmienkami nesúhlasí, nie je oprávnený služby využívať.

Všetky služby na tejto webovej stránke sú bezplatné.

Registrácia na webovej stránke nie je povinná. Neregistrovaní užívatelia majú možnosť využívať vyhľadávanie a reagovanie na zverejnené inzercia.

Uverejnenie inzerátu je možné len na základe bezplatnej registrácia. Podmienkou registrácie je zadanie Mena, Priezviska, nicku (prezívky, ktorá sa bude zobrazovať pri inzeráte), emailu. Webový portál nezobrazuje meno, priezvisko registrovaného užívateľa. Tieto údaje slúžia len na komunikáciu medzi portálom a registrovaným užívateľom. Osobné údaje nebudú poskytnuté tretím stranám. Prevádzkovateľ portálu sa zaväzuje nakladať s osobnými údajmy v súlade so zákonom 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v platnom znení. Registrovaný užívateľ má právo požiadať o zrušenie svojho účtu.

Ak registrovaný užívateľ poskytne prístup do svojho účtu tretej strane, je zodpovedný za to, že tretia strana súhlasí s týmito zmluvnými podmienkami a prijíma ich. Užívateľ nesie zodpovednosť za všetky aktivity, ktoré sú pod jeho účtom na stránke uskutočňované.

Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah príspevkov a aktivity užívateľov. Užívateľ nesmie používať tento web v rozpore so zákonom a nesie plnú zodpovednosť za všetky príspevky a iné aktivity, ktoré na tejto stránke uverejní.

Prevádzkovateľ webu nenesie žiadnu zodpovednosť za prípadné chyby alebo nepravdivé informácie vložené užívateľom. Neručí za škody, ktoré by mohli nastať používaním tejto stránky, či už priamo alebo nepriamo. Užívateľ nesmie používať tento web spôsobom, ktorý by mohol narušiť, preťažiť alebo poškodiť tento web.

Prevádzkovateľ má právo kedykoľvek zrušiť registráciu užívateľa, a to aj bez uvedenia dôvodu a prerušiť poskytovanie služieb dočasne alebo natrvalo, v celom rozsahu alebo len čiastočne. Prevádzkovateľ má právo kedykoľvek vykonať technickú odstávku webovej stránky, a to aj bez akéhokoľvek predchádzajúceho upozornenia.

Užívateľ vyhlasuje, že je autorom uverejnených fotografií, obrázkov a textu, prípadne má súhlas vlastníka práv k týmto použitým materiálom na ich zverejnenie.

Inzerát je potrebné umiestniť do zodpovedajúcej kategórie. Inzercia musí byť zameraná na inzerovanie tovaru s tématikou airsoftu a armyshopu. Inzercia musí byť v slovenskom alebo českom jazyku. Je zakázaná inzercia firiem a propagácia firiem. Inzercia musí byť súkromného pôvodu.
 

Vyhradzujeme si právo zmeniť alebo zmazať inzeráty, ktoré:

  • sú v rozpore s platnými zákonmi v Slovenskej republike a v rozpore s dobrými mravmi
  • sú v rozpore s národnostnou, rasovou, náboženskou alebo inou diskrimináciou
  • sú písané v inom ako v slovenskom alebo českom jazyku
  • obsahujú informácie poškodzujúce dobré meno
  • obsahujú výzvy k násiliu a iným nelegálnym akciám
  • obsahujú obscénny materiál alebo urážky
  • sú duplicitné, tzn. opakovane podávané inzeráty rovnakého znenia
  • sú bez zjavného obsahu, tzn. "Ponúkam tovar, viac informácii cez email."
  • obsahujú v texte inzerátu názvy firiem a www adresy
  • obsahujú v priložených fotografiách textové informácie, cenníky, www adresy a pod.
  • obsahujú v priložených fotografiách vodoznaky - logá iných inzertných portálov, alebo URL adresy na nich


Vyhradzujeme si právo vymazať nevhodné a duplicitné inzeráty a v prípade potreby inzerát presunúť do inej kategórie, bez akéhokoľvek upozornenia. Prevádzkovateľ portálu nezodpovedá za obsah inzercie.
 
Pri opakovanom porušovaní týchto podmienok si vyhradzujeme právo dočasne alebo úplne pozastaviť možnosť inzerovať cez portál bazar.commando.sk.

Prevádzkovateľ si vyhradzuje právo kedykoľvek podľa vlastného uváženia zmeniť podmienky a rozsah služieb poskytovaných na bazar.commando.sk. Zmena je platná a účinná a pre užívateľa záväzná dňom zverejnenia na webovej stránke bazar.commando.sk. Užívateľ je povinný pravidelne sa oboznamovať so zmenami Podmienok. Ak bude užívateľ pokračovať v používaní služieb po vykonaní zmien týchto Podmienok, má sa za to, že so zmenou bez výhrad súhlasí.